SFC 18879

Etusivu     Automatio     Tietotekniikka     Digikamerat     Navigointi     Aurinkopaneelit     Caravan     Yritys

 

 

 

                     Nanotekniikka

                               

nanoproofed tuotteet

(Sivuja kehitetään, tilaukset ja yhteydenotot sähköpostilla tai puhelimella)

nanoproofed ® Kunststoffkraftreiniger (tehopuhdistus)

nanoproofed®Kunststoffkraftreiniger sopii parhaiten kuorma-autojen, markiisien, telttojen, matkailuautojen ja -vaunujen puhdistamiseen, kuten myös liike- ja työtilojen lattioiden puhdistukseen Kunststoffkraftreiniger sopii myös moniin muihin puhdistustarpeisiin moottori- ja hyötyajoneuvoihin sekä teollisuuteen. nanoproofed® Kunststoffkraftreiniger on vesiliukoinen tensidipuhdistin ja sisältää aktiivisia pesuaineita. Ennen käyttöä tulee aineen yhteensopivuus testata sopivassa, ei näkyvässä paikassa.

Sopivat kohteet:              Tasot, markiisit, teltat, matkailuautot ja –   vaunut, liike-                                   ja työtilojen lattiat, jne.

Ei sopivat kohteet:          Akryylilasi


nanoproofed ®Camping Reiniger  (Matkailuvälineiden ja veneiden puhdistusaine)

 nanoproofed®Protektion Camping Reiniger on alkalinen tehopudistusaine, joka on kehitetty erikoisesti matkailuautojen ja -vaunujen, veneiden ja retkeilykalusteiden puhdistamiseen. Se läpäisee lian ja siten puhdistaa syvältä huokosista ja jopa alumiinipellin rakenteista. Se poistaa helposti pihkan, vihertymän, noen, mustat juovat, ja öljyn ja sekä muun katulian, jota on muuten vaikea puhdistaa. Camper Reiniger on biologisesti hajoava

Materiaalisisältö:          Alkalinen pesuaine, jossa <5% kationisia tensidejä, <5% ionittomia tensidejä, <5% NTA-yhdisteitä ja silikaattia

Sopivat kohteet:              Maali-, muovi- ja kumipinnat

Käyttötarve:                    Laimennus 1:40 - 100


nanoproofed ® Protektion Lack & Felge  (metalli- ja muovipintojen suojaus, korvaa vahauksen)

nanoproofed®Protektion Lack & Felge on liuotinpohjainen nanoteknologiaan pohjautuva pinnoitemateriaali metalli- ja muovipinnoille. Se vähentää veden öljyn ja lian tarttumisominaisuuksia siten että se on oleellisesti helpompaa puhdistaa.

Materiaalisisältö:          Liuotinpohjainen suspensio hoitavilla lisäaineilla

Sopivat kohteet:              Metalli- ja muovipinnat, autot veneet

Käyttötarve:                    N. 10 ml/m² riippuu pinnasta


nanoproofed ® Protektion Kunststoff  (suojapinnoite)

 nanoproofed®Protektion Kunststoff on puolikiinteä, liuotinpohjainen nanoteknologinen systeemi metalli- ja muovipinnoille. nanoproofed®Protektion Kunststoff vaikuttaa vesi-, öljy- ja lika-aineita hylkivästi, joten tämä ominaisuus tekee puhdistamisen helpoksi.

Materiaalisisältö:          Liuotinpohjaisia lisäaineita

Sopivat kohteet:              Metalli- ja muovipinnat

Käyttötarve:                    N. 10 g/m² riippuu pinnasta


nanoproofed ® protection Glas & Keramik (suojapinnoite)

nanoproofed®Protektion Glas & Keramik on alkoholipohjainen systeemi, joka luo lasi- ja keraamisille pinnoille ”helposti puhdistettavan” efektin. Pinnalle syntyy ohut vettä ja öljyä hylkivä kalvo. Lika, kalkki ja vieraat aineet eivät tartu pintaan ja tekee vedestä vesihelmiä. Suojatut pinnat ovat siten helpompia puhdistaa. nanoproofed®Protektion Glas & Keramik-aineella on alhaisempi ”helposti puhdistettava” efekti kuin nanoproofed®Protektion Glas & Keramik exklusiv-aineella, mutta huomattavasti suurempi kesto.

Suositellut kohteet:       Ajoneuvojen lasit (lisää turvallisuutta),lasiovet, keraamiset tasot,
                                   keraamiset laatat

Käyttötarve:                    5 -25 ml/m²

Pinnan esivalmistelu:     Pinnan tulee olla kuiva ja puhdas liasta öljystä ja rasvasta.Suositellaan puhdistettavaksi happamalla ja/tai alkalisella puhdistusaineella ja lopuksi puhdistus  nanoproofed® Vorreiniger-aineella.


nanoproofed ® Protektion Stein  Holz (suojapinnoite)

nanoproofed®Protektion Stein & Holz on vesiliukoinen, nanoteknologiaan pohjautuva, epäorgaanis-orgaaninen kemiallinen pinnoitusmateriaali. Itseorganisoituvat hylkimiskomponentit muodostavat pinnalle näkymättömän kalvon, joka hylkii likaa, vettä ja öljyä (imeytymistä). Se suojaa pohjamateriaalia läpikastumiselta, sallii sen hengittämisen ja ehkäisee siten laajemmin veden imeytymisen, turpoamisen ja mädäntymisen. Helmeilyefektien pienentyessä voidaan pinnoite uusia.

Suositellut kohteet:        Betoni, kalkkikivi, klinkkeri, hiekkakivi, travertiini, graniitti, mineraalirappaus (orgaanisen sidosaineen osuus < 5%)

Käyttötarve:                    N. 80 – 120 ml/m²


nanoproofed ® Protektion Holz permanent  (Saunan lauteet suojapinnoite)

nanoproofed®Protektion Holz Permanent on pysyvä vettähylkivä pinnoite perustuen kemialliseen nanoteknologiaan. Kyllästäminen muodostaa pysyvän ultraohuen kalvon imukykyisille alustoille ja synnyttää öljyä ja vettä hylkivän pinnan.

Sopivat kohteet:           nanoproofed®Protektion Holz Permanent aineella voi suojata lukuisia imukykyisiä pintoja vettä ja öljyisiä likoja vastaan, kuten puuta, kansi rakenteita, tekstiilejä jne

Käyttötarve:                    N. 100-200 ml/m²

 

 

Lataa Tuoteluettelo 

 

29 €/l sis. alv 23 %

 

 

 

 40 €/l sis. alv 23 %

 

 

 

 

 

 

74 €/l sis. alv 23 %

 

 

 

 

 

 

84 €/l sis. alv 23 %

 

 


 


 

25 €/100 ml sis. alv 23 %

 

 

 

 

 

 

8 €/100ml sis.alv 23 %

 

 

 

 

 

64 €/l sis. alv 23 %